Akcija
AKCIJA: Koloidno srebro 500ml 20ppm + Koloidno srebro 50ml + raspršivač za nos Tinkture, ulja, vitamini Dr. Juice & Co.

AKCIJA: Koloidno srebro 500ml 20ppm + Koloidno srebro 50ml + raspršivač za nos

231,00 kn308,00 kn
Bez poreza: 189,34 kn

Model: DRKS0023A
Dostupnost: Dostupno
 
Količina: + -
 
Koloidno srebro 500 ml je otopina koloidnog srebra u koncentraciji od 20 ppm (broj čestica čistog srebra promjera 0,0001 mikrona na milijun čestica višekratno destilirane, deionizirane vode). Koloidno srebro je vrlo učinkovita prirodna alternativa sintetičkim antibioticima. Za razliku od sintetičkih antibiotika, koloidno srebro ne uništava samo bakterije nego i viruse, gljivice i druge patogene organizme (parazite). Razvoj i kontrola kvalitete povjereni su Institutu Bay Zoltan. Proizvodi imaju TÜV SÜD CERTIFIKAT i odgovaraju svim zahtjevima za kvalitetom.
 
Glavne značajke koloidnog srebra 500 ml:
- Uništava bakterije, viruse, gljivice i parazite
- Kurativa i preventiva za više od 100 tegoba
- Kontrola kvalitete provjerena na Institutu za nanotehnologiju u Budimpešti
- Proizvod ima TÜV SÜD Certifikat
- Odgovara svim zahtjevima za kvalitetom
 
SAVJETI KORISNIKA KOLOIDNOG SREBRA

Za preventivu: Po 1 čajnu žličicu na dan, kod bolesti doze možete povećati na 3 x po 3 čajne žličice na dan u trajanju od 14 dana.
Za kurativu: Kod akutnih stanja preporučena je upotreba 30 ml tri puta na dan. Kod kroničnih tegoba preporučena je doza između 20 i 30 ml triput na dan najmanje tjedan dana (do 1 l koloidnog srebra).
Prehlada, gripa, bolno grlo: grgljajte jednu veliku žlicu pripravka svaki sat, zatim progutajte. Upotrebljavajte dok se stanje ne poboljša.
Sinusi, uši: Kapi uzimajte svakih 15 minuta do poboljšanja, zatim svaki sat do potpunog poboljšanja stanja.
Koža: Nanosite ih izravno na otvorene rane i ozljede kako biste spriječili površinske infekcije. Koloidno srebro ne uzrokuje osjećaj pečenja na ranama i opeklinama.
Akne: Lice temeljito operite i četiri puta dnevno isperite s manjom količinom koloidnog srebra. U razdoblju nastajanja akni time se sprečava izbijanje akni i koža ostaje stalno čistom.
Ekcemi i osip: Koloidno srebro vatom blago utrljajte u zahvaćenu površinu. Možete ponoviti više puta, tako da površina ostane vlažna. Oboljelu površinu možete pokriti i gazom namočenom u koloidno srebro i ostaviti je dulje na koži.
Bradavice: Pokrijte bradavicu malom gazom zasićenom s nekoliko kapi koloidnog srebra. Pobrinite se za to da je gaza stalno navlažena.
Posjekotine i modrice: Nanesite koloidno srebro izravno na otvorenu ozljedu upotrebom gaze ili zavoja. Koloidno srebro može se upotrebljavati samostalno ili zajedno s drugim medicinskim sredstvima.
Želučane i crijevne tegobe: Konzumirajte 3 x po jednu čajnu žličicu koloidnog srebra, tako u slučaju loše probave, parazita, dijareje ili drugih crijevnih tegoba. U slučaju ozbiljnijih problema može se upotrijebiti čistom vodom razrijeđeno koloidno srebro u većim količinama (15 ml koloidnog srebra razrijeđeno na 2 dl vode).
Dezinfekcija vode: Za dezinfekciju vode u litru vode ulije se jedna čajna žličica koloidnog srebra, dobro promiješa i pričeka barem šest minuta.
Upotreba za životinje: U vodu za piće dodajte jednu žlicu pripravka kod svakog mijenjanja vode. Kod ozbiljne bolesti kapaljkom dozirajte po jednu žličicu 3 puta na dan u njušku dok se stanje ne poboljša.
Biljke: Koloidnom vodom poprskajte oboljele dijelove biljaka ili zalijte korijen.
Konzerviranje hrane: Pola čajne žličice koloidnog srebra na litru proizvoda u hrani konzerviranoj kod kuće sprečava rast bakterija, virusa i gljivica.
 
Nuspojave odnosno neželjeni učinci:
Koloidno srebro smatra se prirodnim oblikom zdravstvene samopomoći. Ako ga uzimamo prema uputama, nema poznatih negativnih posljedica ili nuspojava. Jedina negativna posljedica kod pretjeranog uzimanja pripravaka od srebra je nastanak argirije (djelomični odnosno lokalni gubitak pigmenta na koži i na noktima). U literaturi navode da bi do argirije moglo doći ako biste popili više od 500 litara koloidnog srebra. Dosad još nema poznatih međusobnih reakcija između lijekova i koloidnog srebra, tako da u takvim slučajevima preporučujemo savjetovanje s vašim liječnikom ili ljekarnikom.
UPOZORENJE: Koloidno srebro nije primjereno za trudnice i osobe koje su alergične na srebro.

Čuvanje koloidnog srebra:
Koloidno srebro čuvajte izvan dohvata djece, na suhom i tamnome mjestu te dalje od električnih uređaja. Ne čuvajte u zamrzivaču ili hladnjaku.

Dodatne informacije o proizvodu:
Proizvod: Koloidno srebro
Proizvođač: Dr. Juice Co., Madžarska
Količina: 500 ml
Koncentracija: 20 ppm
Sastav: Voda dobivena povratnom osmozom, 99,9999 postotno srebro
Rok trajanja: Na ambalaži
Priložena bočica od 20 ml s raspršivačem i koloidno srebro 50ml 20ppm.

Proizvodi proizvođača Dr. Juice Co. Kft. dana 19. listopada 2010. registrirani su kao kozmetički proizvodi (prethodno su neki proizvodi registrirani kao dodaci prehrani) u skladu s odredbama Uredbe EZ br. 1170/2009.
 
*Slike i tekst informativne su prirode, više pročitajte u Općim uvjetima.