CeluPRO Aktiv 5D 2x - krema protiv celulita i strija (2x 200ml) + POKLON

499,00 kn
Bez poreza: 499,00 kn
Model: CLCV0400
Dostupnost: Dostupno
 
Količina: + -
 
JEDINA KREMA NA TRŽIŠTU SA
5 DIMENZIJA DJELOVANJA
 
CeluPRO Aktiv 5D djeluje na sve moguće načine radi sprječavanja pojave
celulita, strija te smanjuje vidljivost postojećih.
 
 
11 PRIRODNIH SASTOJAKA

Jedinstvena kombinacija 11 pažljivo odabranih i provjerenih sastojaka koji djelujući u sinergiji postižu najbolji učinak. Skupno djelovanje sastojaka djeluje puno snažnije. Krema CeluPRO Aktiv 5D sadrži bademovo ulje, kofein, ekstrakt smeđe alge, ekstrakt gotu kole, bršljan, bodljikavu veprinu, vitamin 1 palmitat, vitamin E, eterično ulje slatke naranče, eterično ulje ružinog drva i eterično ulje pelargonije.
 
 
AIRLESS SUSTAV
 
Posebna ambalaža na osnovi patentiranog Airless sistema osigurava uvijek jednaku učinkovitost. Ambalaža osigurava jednostavan nanos, osigurava da nakon uporabe doista ne ostane ništa od kreme u njoj i sprječava ulazak zraka u ambalažu (na taj način sadržaj ostaje uvijek svjež sve dok ga ne iskoristimo u cjelosti).
 
 
VRHUNSKA FORMULA
 
Jedina krema na tržištu koja se kod nanosa ne lijepi niti uzorkuje neugodan osjećaj te se jednostavno opere s ruku. Vrhunska formula brine se za izniman učinak - koži se vraća njezin prvobitna lijepa, glatka površina bez nepravilnosti. 
 
 
5 DIMENZIJA DJELOVANJA
 
1. UBRZAVANJE CIRKULACIJE
 
Celulit se u velikoj mjeri pojavljuje zbog promjena u mikrocirkulaciji koja za sobom donosi i brojne druge probleme. Uz pomoć CeluPRO Aktiv 5D opustiti će se tekućina nakupljena u među staničnom prostoru i na taj način će se ubrzati cirkulacija što posljedično vodi do izlučivanja otpadnih tvari iz organizma.
 
2. SMANJENJE LIPOGENEZE
 
Pojava celulita stvara proces koji se zove lipogeneza. Radi se o metaboličnom procesu koji uzrokuje nakupljanje masnoća i za posljedicu ima povećanje tjelesne težine. Kada se radi o celulitu lipogeneza se najbolje vidi u izgledu kože koja je na određenim mjestima izbočena zbog prevelikog nakupljanja velikih masnih stanica.
 
3. POVEĆANJE LIPOLIZE
 
Lipoliza je proces razgradnje lipida odnosno topljenja masnoća na određenim dijelovima tijela. Ona je suprotna od lipogeneze i od presudne je važnosti za sprječavanje pojave celulita i strija.
 
4. OBNAVLJANJE STRUKTURE DERMISA I POTKOŽNOG TKIVA
 
Struktura dermisa i potkožnog tkiva nije uvijek jednaka. Ona se zbog različitih razloga (prehrana, životni stil, prekomjerno sjedenje, genetika) može brzo promijeniti što dovodi do stvaranja celulita i strija.
 
5. SPRJEČAVANJE NASTANKA SLOBODNIH RADIKALA
 
Slobodni radikali su visoko reaktivne molekule kisika, u principu oni su nuspojava stalnih biokemijskih reakcija u organizmu. Oni uzrokuju koži oksidativni stres (šteta staničnim membranama, bjelančevinama i DNK) što se najviše očituje u vidljivom starenju kože.
 
 
Kako mi krema CeluPRO Aktiv 5D može pomoći?
 
CeluPRO Aktiv 5D djeluje na principu seruma, koji se brine za njezino dubinsko djelovanje.
 
Obične kreme brinu se za površinsku zaštitu kože i hidratiziraju je dok CeluPRO Aktiv 5d djeluje na osnovi seruma koji stvara dubinski učinak te uništava masne stanice ne samo na površini kože već djeluje dubinski.
 
Prednosti CeluPRO Aktiv 5D:
 
 - povećava mikrocirkulaciju
- smanjuje lipogenezu
- povećava lipolizu
- smanjuje izgled celulita
- obnavlja strukturu potkožnog tkiva
- povećava prokrvljenost tkiva
- djeluje regenerativno, antiseptički i krijepi tkivo
- sprječava nastanak slobodnih radikala
- sprječava nastanak strija
- smanjuje vidljivost postojećih strija
 
Kod kupnje 2x CeluPRO Aktiv 5D kompleta 
ili više: posebni POKLON: anticelulitni masažni valjak.
 
 
BRZA I JEDNOSTAVNA UPORABA
 
Prije uporabe kreme CeluPRO Aktiv 5D željeno mjesto masirajte s valjkom 5-10 minuta. Rebrasti alat valjanjem djeluje točkasto te razbija masne naslage, ubrzava protok krvi te poboljšava stanje kože. Valjak je primjeren za područja s velikim količinama masnoća kao što su noge, bokovi ili trbuh.
 
CeluPRO Aktiv 5D nakon uporabe valjka kružnim gibanjima dobro umasirajte na željena mjesta. Umasirajte sve dok se krema ne upije i prema potrebi ponovite postupak. Preporučujemo uporabu ujutro navečer.
 
Proizvod ne masti i ugodnog je mirisa.
 
 
Za vas smo pripremili i posebnu ponudu:
2x krema CeluPRO Aktiv 5D (2x 200ml)
 
za samo 499 KN (60% na drugi proizvod)
 
BESPLATNA DOSTAVA + POKLONanticelulitni masažni valjak