EreAktiv Forte Plus, 60 kapsula

199,00 kn
Bez poreza: 181,74 kn
za 2 ili više artikala 149,50 kn po artiklu

Model: VRD01008
Dostupnost: Dostupno
 
Količina: + -
NOVO NA TRŽIŠTU - JEDINSTVEN DODATAK PREHRANI ZA JAČANJE SPOLNOSTI.
 
 
 
-          Želite više spolne moći i želje?
-          Želite tvrđe i trajnije erekcije?
-          Želite intenzivnije orgazme?
-          Želite produljiti vrijeme trajanja spolnog odnosa?
-          Želite više energije i zdravlja te bolje partnerske odnose?
 
Da li znate da je glavni krivac za smanjivanje spolne moći testosteron, važan muški hormon koji utječe na rast i razvoj te spolne sposobnosti pojedinca? Zbog vanjskih utjecaja okoline i starosti ta razina hormona sve više opada i tada je potrebno pravovremeno djelovati. Zato je preporučeno uzimanje lako probavljivih kapsula EreAktiv Forte Plus za muškarce svih dobnih skupina.  
 
EreAktiv Forte Plus je jedinstven dodatak prehrani i jedini na našem tržištu koji zbog svoje uigrane kombinacije ljekovitog bilja na siguran i prirodan način povećava i čuva zdravu razinu testosterona, krijepi libido i podiže mušku potenciju.
 
VEĆI LIBIDO I SNAŽNA POTENCIJA – za probuđen libido, tvrđe i trajnije erekcije, snažniju želju i uzbuđenost. Zbog bolje prokrvljenosti odlazi tamo gdje mora i vraća samopouzdanje na svim područjima života te pospješuje partnerske odnose. 
POBOLJŠANO FIZIČKO ZDRAVLJE – što je manje testosterona manje je i energije. S redovnom uporabom kapsula povećavate razinu energije, krijepite vitalnost i čuvate muškost.
RAST MIŠIĆA – radi sadržaja biljke Tribulus i aminokiseline arginin rast mišićne mase biti će brži i primjetniji, također to ima povoljan utjecaj na cijeli metabolizam i pospješuje sagorijevanje masti.
PRIRODNA FORMULA – dodatak prehrani sadrži prirodne sastojke od ljekovitog bilja koji su pažljivo odabrani i te kombinacije uvijek imaju brz učinak.
PROVJERENA KVALITETA  – o učinkovitosti svjedoče brojni zadovoljni i zadovoljeni korisnici širom svijeta koji se uz redovno uživanje EreAktiv Forte Plus iznova vesele spolnosti.
 
SNAGA IZ PRIRODE KOJA DOKAZANO DJELUJE  
 
Pravilan omjer ljekovitog bilja stvara idealnu sinergiju zbog koje EreAktiv Forte Plus provjereno djeluje. Dokazano je da kapsule uzrokuju tvrđe erekcije, povećavaju spolnu moć, libido i snaže intezitet orgazama. To omogućuju prirodni sastojci koje nalazimo u ljekovitom bilju kao što je Tribulus, Maca te je za maksimalan učinak dodana još i aminokiselina Arginin.
 
Svaka sastavnica je poznata kao prirodni afrodizijak s učinkom viagre jer povoljno djeluje na obnavljanju spolne potencije.
 
Tribulus povećava i sadrži optimalnu razinu testosterona koji je ključan za zdrav spolni apetit i nagon. Blagotvorno djeluje i na zdravlje srca, uravnotežuje razinu kolesterola u krvi i djeluje antioksidativno što znači da štiti stanice ispred slobodnih radikala te čuva vitalnost i mladenačku snagu.
 
Maca daje fizičku snagu i energiju. Brojna istraživanja potvrđuju osjetno povećanje kvalitete spolnosti jer se između ostalog poboljšava kvaliteta sjemena i plodnosti te povećava potencija.  
 
Aminokiselina Arginin je odlična za sportaše jer smanjuje vrijeme potrebno za regeneraciju i rast mišićne mase. Idealno djeluje na hormonski sistem koji igra važnu ulogu kod zdravog spolnog življenja te ona pospješuje proizvodnju sjemena.
 
KAKO DJELUJE EREAKTIV FORTE PLUS?
-          Podiže spolnu moć i želju
-          Produljuje uzbuđenje i vrijeme trajanja spolnog odnosa
-          Osigurava snažne erekcije i intenzivne orgazme
-          Omogućuje više nadzora pri erekciji i ejakulaciji
-          Osnažuje imunološki sustav
-          Pobrinuti će se za bržu regeneraciju i rast mišića
-          Povoljno djeluje na zdravlje i opće stanje organizma
 
ZA KOGA?
-          Za sve koji žele novo uzbuđenje i više događaja među plahtama
-          Za sve koji žele povećanu spolnu moć i libido
-          Za sve koji žele tvrđe i trajnije erekcije
-          Za sve koji žele više nadzora pri ejakulaciji
-          Za sve koji žele više energije i zdravlja
-          Za sve koji žele poboljšati rast mišića i postići bolje sportske rezultate
 
UPORABA: Za bolje raspoloženje i veći spolni užitak preporučujemo da kapsule uzimate redovno i to – jednu (1) kapsulu ujutro i jednu (1) kapsulu navečer te dvije (2) kapsule prije spolnog odnosa, ovisno od tjelesne težine. Preporučen dnevni unos : dvije do četiri (2-4) kapsule  koje se uzimaju zajedno s vodom.
 
UPOZORENJE: Ne smije se prekoračiti preporučeni dnevni unos. EreAktiv Forte Plus nije zamjena za zdravi način života i uravnoteženu i raznoliku prehranu. Dotični nadomjestak prehrani nije lijek i ne služi za postavljanje dijagnoza, liječenje, terapije ili sprečavanje nekih bolesti. Nije namijenjeno mlađima od 18 godina. Prodavatelj ne preuzima odgovornost za štetne posljedice koje nastaju radi nepoštovanja uputa i neprimjerene uporabe.  
 
SKLADIŠTENJE: Proizvod čuvajte na suhom i hladnom mjestu, ne izlažite ga sunčevoj svjetlosti i držite izvan dosega djece. Ako uzimate lijekove, bolujete od neke bolesti, imate alergiju ili ste osjetljivi na neki od sastojaka tada se prije uporabe savjetujte s svojim liječnikom.
 
INFORMACIJE O PROIZVODU:
Proizvod: EreAktiv Forte Plus
Proizvedeno za: Cvet narave®
Porijeklo: Slovačka
Količina: 60 tableta
Netto težina: 40g
Rok trajanja: otisnut na ambalaži