Gel s vražjom kandžom 150 ml

62,00 kn
Bez poreza: 62,00 kn

Model: VKPH0150
Dostupnost: Dostupno
 
Količina: + -
Vražja kandža (nazvana i harpagofit) ekstremno je i učinkovito sredstvo za sprečavanje i ublažavanje simptoma reume te bolova u mišićima, veznom tkivu, kostima i zglobovima. Gel s vražjom kandžom preporučuje se za olakšavanje bolova u zglobovima, pomoć kod oboljenja mišića i ukočenosti, ublažava bolove u predjelu leđa, kod reumatizma, za natečene i upaljene zglobove te za ublažavanje upalnih stanja.
 
Glavne značajke Gela s vražjom kandžom:
- najpoznatije i najpopularnije sredstvo za borbu protiv bolova
- pomaže kod bolesti kroničnog reumatizma
- pomaže kod artritisa i išijasa
- ublažava bolove u kralježnici, zglobovima i mišićima
- učinkovito pomaže kod čireva na koži
- ublažava otekline (ne nanosite na otvorene rane).

 
Blagotvorne učinke Vražje kandže prva su otkrila neka afrička plemena koja su je upotrebljavala kao lijek protiv temperature i protiv bolova kod reume te migrene. Njihova iskustva poznata su u Europi oko 50 godina, a upotrebljava se ponajprije za olakšavanje tegoba kod bolova u križima, kod reumatskih i artritičnih oboljenja, jer smanjuje upalu i bolove te poboljšava pokretljivost zglobova. Vražjoj kandži pripisuje se sadržaj harpagozida koji smiruje upale zglobova i ublažava bolove.
 
Gel s vražjom kandžom djeluje kao spazmolitik (protiv grčeva) i analgetik (protiv bolova). Sadržava cjelovit ekstrakt korijenskih dijelova te afričke biljke (Harpagopyhtum Procumbens – vražja kandža), za koju su mnogobrojna znanstvena istraživanja dokazala protuupalno djelovanje kod reumatizma i upale zglobova. Učinkovitost gela s vražjom kandžom pokazalo se izvrsnim i kod bolova u kuku, koljenu, križima, i to posredno, smanjenjem same upale, jer uklanjanjem upale uklanja se i sama bol.
 
Vražja kandža gel - Upotreba:
Više puta na dan nanesite i blago utrljajte na kožu te ostavite da koža upije. Postupak za vrijeme bolova ponovite 2 x na dan i 3 – 4 dana nakon poboljšanja stanja. Preporučujemo ga za njegu opterećenih i umornih zglobova, mišića i leđa. Izbjegavajte dodir s očima i otvorenim ranama. Mast nije primjerena za dojenčad i malu djecu. Nakon upotrebe operite ruke.

 
Dodatne informacije o proizvodu:
Proizvod: Teufelskralle Gel, gel protiv bolova
Proizvođač: Pullach Hof, Njemačka
Količina: 150ml
Rok trajanja: 12 mjeseci od otvaranja
 
Sastojci:
Aqua, Isopropyl Alcohol,, Carbomer, Glycerin, Harpagohytum Procumbens root extract, Melaleuca Alternifolia Oil, 2-Bromo-2-nitropropane-1,3-diol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Limonene, Colour 14720, Sodium Hydroxide, Limonene
 
*Slike i tekst informativne su prirode, više pročitajte u Općim uvjetima.