Akcija
Glukozamin gel 250 ml Kreme i gelovi Vom Pullach Hof

Glukozamin gel 250 ml

99,00 kn149,00 kn
Bez poreza: 81,15 kn

Model: GGPH0250
Dostupnost: Dostupno
 
Količina: + -
Glukozamin gel namjenski je njegujuća gel protiv bolova koji je posebno preporučljiv kod problema sa zglobovima, kod bolova u mišićima i kod sportskih ozljeda. Izvrsni sastojci u kombinaciji s glukozaminom pomažu poboljšati stanje svih vrsta artritisa i sprečavaju trošenje hrskavice.
 
Glavne značajke gela Glukozamin:
- sprečava i ublažava bolove u zglobovima i mišićima
- povećava pokretljivost i agilnost zglobova
- sprečava trošenje hrskavice
- preporučljiva kod reumatskih oboljenja i osteoporoze
- poboljšava stanje svih vrsta artritisa.


Glukozamin je aminošećer koji se nalazi u gotovo svim tjelesnim tkivima, najviše ga ima u bubrezima, jetrima i hrskavici, a njegova je uloga u našem tijelo da sprečava trošenje hrskavice i povećava pokretljivost zglobova.

Starenje, nedostatak kretanja, preopterećenost zglobova i fizički napori mogu dovesti do trošenja hrskavice i time do osteoartroze što se očituje kao naticanje zglobova, smanjena pokretljivost zglobova i prateći bolovi.

Glukozamin gel izvrsno je rješenje jer njezinim nanošenjem možete otkloniti probleme baš na oboljelom mjestu. U kombinaciji s ekstraktima eukaliptusa i ulja borovih iglica dodatno njeguje i osvježava kožu.

Glukozamin gel – upotreba:
Primjeren za njegu zglobova i mišića. Upotrebljavajte prema potrebi, nanesite na očišćenu kožu, nježno utrljajte i pustite da se upije. Pazite da ne dođe u doticaj s očima ili sluznicama. Čuvajte izvan dohvata djece.
 
Dodatne informacije o proizvodu:
Proizvod: Glucosamin Gel, namjenska je njegujući gel
Proizvođač: Pullach Hof, Njemačka
Količina: 250ml
Rok trajanja: 10  mjeseci od otvaranja
 
Sastojci:
Aqua, Isopropyl Alcholo, Dimethicone, Disodium Acetyl Glucosamine Phosphate, Propylene Glycol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Abies Sibirica Oil, Camphon, Lauryl Glucoside and  Polyglyceryl-2-Dipolyhydroxystearate, Carbomer, Sodium Hydroxide, Phenylpropanol, Mehylisothiazolinone, Limonene
 
*Slike i tekst informativne su prirode, više pročitajte u Općim uvjetima.