Konjski balzam 500 ml

92,00 kn
Bez poreza: 75,41 kn

Model: VPHCR0115
Dostupnost: Dostupno
 
Količina: + -
Konjski balzam je biljna krema koja kombinacijom dragocjenih biljnih ekstrakata hladi, revitalizira i opušta. Povoljno djeluje na bolove u kralježnici i zglobovima.
 
Glavne značajke Konjskog balzama:
- ublažava bolove u križima i mišićima
- djeluje kod mehaničkih oštećenja
- preporučljiv je kod reumatskih bolova
- pomaže i kod prehlade i glavobolje
- zbog svojeg učinka hlađenja iznimno je popularan kod aktivnih osoba
- najbolje sredstvo za prije i nakon tjelesnih opterećenja.

 
Sigurno ste se već zapitali zašto naziv konjski balzam ili konjska mast? To nije zato što sadržava nešto od konja, daleko od toga, to je samo mast koja čovjeku u današnjem stresnom načinu života pomaže lakše podnositi i otklanjati bolove i bez tableta protiv bolova.
 
Konjski balzam među ljudima je poznat i kao konjska mast i upotrebljava se kod tegoba koje su posljedica reume, bolova u kostima, lošeg krvotoka, nakon mehaničkih ozljeda, kod natečenih nogu i opterećenih te umornih mišića. Konjski balzam svojim sastojcima hladi, revitalizira i opušta. Nezamjenjiv je pratitelj svakog sportaša koji zna što znači opuštanje nakon napornog treninga i prva pomoć u svladavanju bolova koji nastaju kao posljedica napornih treninga. Svojim učinkom hlađenja povoljno djeluje na kralježnicu i noge, a konjski balzam možete upotrijebiti i kao pouzdano pomagalo kod masaže.
 
Danas konjski balzam u mnogim salonima za masažu upotrebljavaju za masaže protiv bolova, a možemo reći da ga ne bi smjelo uzmanjkati ni u kojem domaćinstvu, upravo zbog tog njegova općepoznatog analgetičkog djelovanja.
 
Konjski balzam - Upotreba:
Kremu nježnom masažom 2 – 3 x na dan temeljito utrljajte u kožu na bolnom dijelu tijela. Prema potrebi može i više puta na dan. Preporučujemo za upotrebu prije i nakon sportskih i tjelesnih opterećenja. Izbjegavajte dodir s očima i otvorenim ranama. Mast nije primjerena za dojenčad i malu djecu. Nakon upotrebe operite ruke.

 
Dodatne informacije o proizvodu:
Proizvod: Pferdebalsam Creme, balzam protiv bolova
Proizvođač: Pullach Hof, Njemačka
Količina: 500ml
Rok trajanja: 12 mjeseci od otvaranja
 
Sastojci:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Stearic Acid, Ceteareth-20, Ceteareth-25, Dimethicone, Chamomilla Recutia Flower Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Menthol, Camphor, Eucalyptus Globus Leaf Oil, Achillea Millefolium Flower/Leaf/Stem Extract, Viscum Album Leaf Extract, Foeniculum Vulgare Seed Extract, Humulus Lupus (hops) Cone Extract, Valeriana Officinalis Root Extract, Sodium Hydroxide, Propylene Glycol, Carbomer, Limonene, Cl. 42090.
 
*Slike i tekst informativne su prirode, više pročitajte u Općim uvjetima.