Krema od lišća crvene vinove loze 250ml

77,00 kn
Bez poreza: 77,00 kn

Model: VLPH0250
Dostupnost: Dostupno
 
Količina: + -
Krema s ekstraktima lišća crvene vinove loze jest krema koja je zbog svojeg djelovanja na vene, proširene vene i krvotok iznimno preporučljiva za osobe koje mnogo vremena provode u sjedećem položaju. Iznimno olakšanje kod umornih i teških nogu te ukočenih mišića i na drugim dijelovima tijela.
 
Glavne značajke Kreme od lišća vinove loze:
- pomaže kod ukočenih mišića, pozitivno djeluje na vene i krvožilni sustav
- smanjuje osjećaj teških i umornih nogu
- sprečava venske zastoje i nastanak proširenih vena
- pospješuje krvotok i njeguje ispucane kapilare
- prirodni lijek za reumatizam i upalu zglobova
- preporučuje se i u slučaju podljeva i edema.
 
Ekstrakti lišća vinove loze prirodni su lijek za reumu i upalu zglobova. U sortama crvene vinove loze nalaze se aktivni sastojci koji uspješno sprečavaju probleme s venama i primjereni su za dopunsko liječenje u slučaju ispucanih kapilara, proširenih vena, upale vena, edema, podljeva, smetnji u prokrvljenosti i ozljeda mekih tkiva. Aktivni sastojci iz lišća vinove loze mogu biti izvrsna pomoć i u slučajevima teških nogu, grčeva mišića i umornih nogu.
 
Krema s ekstraktima lišća crvene vinove loze popularna je ponajprije kod starijih osoba koje većinu vremena provode u sjedećem položaju upravo zbog njezina povoljnog djelovanja na prokrvljenost i grčeve. Najpoznatija je po svojem učinkovitom djelovanju na vene i krvožilni sustav, a preporučuje se i u slučaju podljeva, edema i ozljeda mekog tkiva.
 
Krema od lišća crvene vinove loze neizostavna je u slučaju reume i upale zglobova.
 
Krema od lišća crvene vinove loze – Upotreba:
Nježno umasirajte u noge i stopala više puta na dan ili prema potrebi. Pazite da proizvod ne dođe u doticaj s očima ili sluznicama. Čuvajte izvan dohvata djece.
 
Dodatne informacije o proizvodu:
Proizvod: Rotes Weinlaub Creme, Krema od lišća vinove loze
Proizvođač: Pullach Hof, Njemačka
Količina: 250ml
Rok trajanja: 12  mjeseci od otvaranja
 
Sastojci:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Vitis Vinifera Extract, Dimethicone, Sodium Hydroxide, Carbomer, Propylene Glycol, Methylisothiazolinone, Dipropylene Glycol, Decylene Glycol, Sodium Chloride, Parfum, Phenoxyethanol, Methyl- Ethyl- Propyl- and Butylparaben, Limonene, Cl. 14720 16255
 
*Slike i tekst informativne su prirode, više pročitajte u Općim uvjetima.