Krema Urea 5 % 250 ml

77,00 kn
Bez poreza: 77,00 kn

Model: KUPH0250
Dostupnost: Dostupno
 
Količina: + -
Krema Urea 5 % nježna je hidratantna krema za dnevnu njegu suhe, hrapave, neugodno zategnute i ljuskave kože. Urea sama i u kombinaciji s prirodnim hidratantnim faktorima (NMF) kožu pravilno hidratizira i zadržava optimalnu vlažnost u kožnom tkivu.
 
Glavne značajke Kreme Urea 5 %:
- dugotrajno uravnotežuje sadržaj vlage u koži
- sadržava prirodni hidratantni faktor ureu (5 %)
- pravilno hidratizira kožu i zadržava optimalnu vlagu
- povećava sposobnost hidratacije kože
- primjerena je za njegu lica i cijelog tijela
- primjerena je ponajprije za suhu i hrapavu kožu
 
Krema 5 % UREA je intenzivna krema za suhu i raspucanu kožu, brzo se upija, ne zamašćuje kožu i primjerena je za svakidašnju upotrebu kod vrlo suhe, grube i raspucane kože. Primjerena je i kao popratna terapija kod npr. ekcema, psorijaze i dijabetesa.

Suha koža često ima manjak lipida i uree. Krema Urea 5 % zato kožu intenzivno opskrbljuje ureom koja na sebe veže vlagu i znatno povećava sposobnost hidratacije kože. Posebna kombinacija uree i dodatnih sastojaka tako vašu kožu umiruje, hidratizira te je čini glatkom i podatnom.
 
Urea 5 % krema – upotreba:
Blagim utrljavanjem lokalno na očišćenu kožu nanesite tanki sloj kreme, nježno utrljajte i ostavite da se upije. Pazite da ne dođe u dodir s očima ili sluznicama. Čuvajte izvan dohvata djece.
 
Dodatne informacije o proizvodu:
Proizvod: Urea Creme 5%, hidratantna krema
Proizvođač: Naturhof, Njemačka
Količina: 250ml
Rok trajanja: 12  mjeseci od otvaranja
 
Sastojci:
Aqua, Paraffinum Liquidum, Urea, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Stearic Acid, Dulcis Amygdalus Sweet Almond Oil, Propylene Glycol, Dimethicone, Acrylates/Vinyal Isodecanoate Crosspolymer, Ceteareth-12, Ceteareth-20, Sodium Hydroxide, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Linallol, Parfum, Methylisothiazolinone, Phenylpropanol
 
*Slike i tekst informativne su prirode, više pročitajte u Općim uvjetima.