Medvjeđi balzam 250 ml

99,00 kn
Bez poreza: 81,15 kn
za 2 ili više artikala 77,00 kn po artiklu

Model: VPCHR0139
Dostupnost: Dostupno
 
Količina: + -
 
Medvjeđi balzam je posebna i višenamjenska mast za intenzivnu njegu kože, mišića i zglobova. Uistinu poseban balzam jer sadržava ekstrakte čak 8 eteričnih ulja koja ne samo da djeluju analgetički nego i parfumiraju, hidratiziraju i njeguju kožu, balzam je primjeren za njegu kod opeklina od sunca i kožnih upala, poboljšava prokrvljenost, djeluje protureumatski, protugljivično, protumikrobno, antiseptički i mnogo više.
 
„Uistinu možemo reći da Medvjeđi balzam djeluje snagom medvjeda.“
 
Glavne značajke Medvjeđeg balzama:
- za intenzivnu njegu kože, posebno za aktivne osobe i sportaše
- ublažava sve vrste bolova u mišićima, zglobovima, nogama i kralježnici
- za olakšavanje bolova kod artritisa i reume, sportskih ozljeda, uganuća, kontuzija i istegnutih mišića
- 8 ekstrakata eteričnih ulja brine se za optimalno analgetičko djelovanje
- pomaže kod: opeklina od sunca, kožnih upala, bradavica, staračkih pjega i kroničnog svraba
- poboljšava cirkulaciju krvi i jača imunološki sustav
- sprečava prekomjerno znojenje
- konzervacijsko djelovanje, održava prirodnu ravnotežu kože
- djeluje antiseptički, antireumatski, protugljivično i protubakterijski
- sadržava ekstrakte 8 ljekovitih biljaka (ricinus, gospina trava, poljska metvica, lavanda, ružmarin, kadulja, timijan i obična borovica).
 
Medvjeđi balzam pomaže kod tegoba s reumom, kod grčeva i bolova u mišićima, sadržava više ekstrakata koji u zajedničkoj kombinaciji to djelovanje samo još pojačavaju. Vjerojatno svi poznajete vražju kandžu i konjski balzam, a sada spojite njihovo djelovanje i povećajte ga te sada zamislite kakvu snagu ima medvjeđi balzam. Ako vam vražja kandža i konjska mast ne pomažu, isprobajte medvjeđi balzam. Čak 8 ekstrakata različitih ljekovitih ulja pobrinut će se da se oprostite od svojih bolova.
 
Medvjeđi balzam ne samo da pomaže protiv bolova, može se upotrebljavati i za opekline od sunca, modrice, bradavice i staračke pjege, kod kožnih upala, sportskih ozljeda, uganuća, kontuzija i istegnutih mišića. Poboljšava prokrvljenost na mjestu nanošenja i tako efektivno smanjuje osjećaj boli.
 
Medvjeđi balzam zbog kvalitetnih sastojaka primjeren je za osjetljivu i nadraženu kožu, a jedna od njegovih posebnosti jest da djeluje i protiv prekomjernog znojenja. Njegovom upotrebom riješit ćete se bolova, njegovati i štititi svoju kožu od vanjskih utjecaja, a djeluje i protiv gljivica i mikroba.
 
Za sve koje muče reuma i artritis medvjeđi balzam neizostavno je pomagalo. Iznimna mast za upotrebu prije i nakon sportskih i tjelesnih aktivnosti te neizostavno pomagalo za sportaše i aktivne osobe.
 
Medvjeđi balzam - Upotreba:
Kremu nježnom masažom 2 – 3x na dan temeljito utrljajte u kožu. Prema potrebi može i više puta na dan. Preporučujemo za upotrebu prije i nakon sportskih i tjelesnih opterećenja. Zbog sadržaja eteričnih ulja primjeren je i za masažu. Pazite da ne dođe u dodir s očima ili sluznicom. Samo za vanjsku upotrebu. Nije primjereno za djecu i dojenčad.

 
Dodatne informacije o izdelku:
Proizvod: Bären Balsam, posebna i višenamjenska mast
Proizvođač: Pullach Hof, Njemačka
Količina: 250ml
Rok trajanja: na pakiranju
 
Sastojci:
Aqua, PEG-40-Hydrogenated Castor Oil, Ethoxydiglycol, Propylene Glycol, Hypericum Perforatum Oil, Mentha Arvensis Oil, Camphor, Menthol, Lavandula Angustifolia Oil, Rosmarinus Officinalis Oil, Salvia Officinalis Leaf Oil, Thymus Zygis Oil, Juniperus Communis Oil, Carbomer; 2-Phenylethanol, 2-MEthyl-4-Isothiazolin-3-on, Sodium Hydroxide, Linalool, Limonene, Geraniol
 
*Slike i tekst informativne su prirode, više pročitajte u Općim uvjetima.