Multivitamini jedna na dan, 30 kapsula

77,00 kn
Bez poreza: 77,00 kn

Model: CAP3016
Dostupnost: Dostupno
 
Količina: + -
Vitamini su organske tvari potrebne za normalno funkcioniranje našeg organizma. Ako ih u tijelu nedostaje, to možemo osjetiti kao umor, promjene raspoloženja, mogu se pojaviti različite upale te probavne i druge tegobe. Multivitamini jedna na dan (one a day) sadržavaju vitamine A, C, D i E te B1, B2, B3, B5, B6, B12 i folate.

„Kao što je znanje abecede nužno za znanje jezika, vitamini su nužni za zdrav, kvalitetan i dug život.
 
Glavne značajke Multivitamina jedna na dan:
- učinkovito djeluju protiv opadanja kose i lomljivih noktiju
- brinu se za lijepu kožu
- djeluju antistresno
- smanjuju umor
- reguliraju promjene raspoloženja
- smanjuju probavne tegobe.

 
Multivitamini jedna na dan sadržavaju:
Vitamin A ima važnu ulogu u osiguravanju dobrog vida, u imunološkom sustavu i razvoju stanica i tkiva.
Vitamin C u tijelu preuzima mnogobrojne zaštitne funkcije. Spada među antioksidanse koji štite tkiva od ozljeda. Djeluje protuupalno, sudjeluje u uništavanju toksina, izvrstan je pomoćnik kod mršavljenja.
Vitamin D pospješuje apsorpciju kalcija i fosfata i prijeko je potreban za normalan rast i mineralizaciju kostiju i zuba.
Vitamin E glavni je antioksidans u našem tijelu. Naše stanice štiti od štetnih utjecaja kisikovih slobodnih radikala. Prirodno ga sadržavaju biljna ulja, ona s više nezasićenih masti imaju ga više jer i njih štiti od oksidacije.
Vitamin B1 sudjeluje u funkcioniranju mišića, živaca i srca. Regulira metabolizam i probavu. Ako nam ga nedostaje, umorni smo razdražljivi.
Vitamin B2 sudjeluje u oslobađanju energije u tijelu i odstranjuje toksine iz krvi. Kožu, kosu i nokte čuva zdravima i čvrstima. Kožne upale, oči koje peku i umorne oči, umor i problemi s koncentracijom obično su znakovi koji upozoravaju na nedostatak vitamina B2.
Vitamin B3 održava zdravlje probavnog trakta, olakšava bolove kod migrena, poboljšava cirkulaciju i koži daje zdrav izgled. Kod nedostatka može doći do ljuštenja kože, ispucane i pigmentirane kože na dijelovima tijela koji su izloženi svjetlosti do slabosti mišića, vrtoglavice i poteškoća s pamćenjem.
Vitamin B5 važan je za zaštitu odnosno prevladavanje emocionalnog i fizičkog stresa, poboljšava vitalnost i usporava procese starenja. Nedostatak tog vitamina manifestira se kao umor, depresija, gubitak apetita i nesanica.
Vitamin B6 sudjeluje je u metabolizmu aminokiselina, ugljikohidrata i masti, koji s važni izvori energije. Ako nam ga nedostaje, koža poprima stariji izgled, postaje bez boje i sjaja. Nedostatak uzrokuje i umor i nesanicu kojima se voli pridružiti i migrena.
Vitamin B12 prijeko je potreban za stvaranje novih stanica, crvenih i bijelih krvnih zrnca, stanica u crijevima i folikulu. Važan je i za očuvanje zdravog živčanog sustava. Nedostatak može dovesti do vrtoglavice, iscrpljenosti, slabokrvnosti i neredovitih menstruacija.
Folati - za odgovarajući unos folata moraju se pobrinuti ponajprije trudnice i žene koje se odluče za majčinstvo

Sve u jednoj tableti.
 
Multivitamini - Upotreba:
1 kapsula na dan uz obrok. Ne smije se prekoračiti preporučena količina. Nije zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu prehranu. Nije za djecu. Čuvajte u suhom i hladnom prostoru.

 
Dodatne informacije o proizvodu:
Proizvod: Multivitamins, One a Day, Multivitamini
Proizvođač: Natural Diet, Španjolska
Količina: 30 kapsula
Rok trajanja: na pakiranju
 
*Slike i tekst informativne su prirode, više pročitajte u Općim uvjetima.