Naturhof ORIGINAL Vražje kandže 500ml EXTRA STRONG

99,00 kn
Bez poreza: 81,15 kn
za 2 ili više artikala 77,00 kn po artiklu

Model: VK1000
Dostupnost: Dostupno
 
Količina: + -
 
 
BOLOVI U KRALJEŽNICI, MIŠIĆIMA I ZGLOBOVIMA ?
* AKTIVNI STE SPORTSKI I/ILI FIZIČKI  ?
REUMATSKA OBOLJENJA, ARTRITIS ?
OTEKLI MIŠIĆI I ZGLOBOVI ?
UPALA ZGLOBOVA ?
 
Vražje kandže (nazvane i Repuš) izvanredno su učinkovito sredstvo za sprečavanje i olakšavanje simptoma reume te bolesti mišića, veznog tkiva i zglobova.
 
Za sva pitanja i informacije na raspolaganju smo svaki radni dan od Ponedjeljka do Petka između 8. i 17. sati, te u Subotu između 8. i 13. sati na tel. 01/ 888 0 880

Gel od Vražjih kandži preporučuje se za opće olakšavanje bolova u zglobovima, pomoć kod oboljenja mišića i ukočenosti, ublažuje bolove u predjelu kralježnice, kod reumatizma i izvanredno je učinkovit kod oteklih i upaljenih zglobova te za ublažavanje upalnih stanja (djeluje protiv upalno).
 
VRAŽJE KANDŽE PROTIV BOLOVA I UPALA
- Najpoznatije i najpopularnije sredstvo za borbu protiv bolova
- Pomaže kod bolova kroničnog reumatizma
- Pomaže kod artritisa i išijasa
- Smanjuje otekline (ne nanašajte na otvorene rane)
- Ublažuje bolove u kralježnici, zglobovima i mišićima
- Učinkovito pomaže kod čireva na koži
 
VIŠE OD GELA PROTIV BOLOVA 

Gel s vražjim kandžama djeluje kao spazmolitik (protiv grčeva) i analgetik (protiv bolova). Sadrži ekstrakt korijena afričke biljke vražje kandže (Harpagopyhtum Procumbens ili vražje kandže) kod koje su brojna znanstvena istraživanja dokazala protiv upalno djelovanje kod reumatizma i upale zglobova. Učinkovitost biljke se odlično pokazuje i kod bolesti kuka, koljena i križa i to posredno prema smanjivanju same upale jer s nestankom upale nestaje i sama bol.

 
SVESTRANO PRIZNAT

Blagotvorne učinke biljke prvo su otkrila neka afrička plemena koji su je koristili kao lijek za groznicu i protiv bolova kod reume i migrena.  Njihova iskustva poznata su u Europi nekih 50 godina jer kreme s vražjom kandžom koristimo za olakšavanje bolova u križima i kod reumatskih te artritičnih oboljenja. Gel se brzo upija u kožu i izvanredno ugodnog je mirisa.
 
»Vražjim kandžama pripisuju karakteristike harpagozida koji smiruje upale zglobova i ublažava bolove.«
 
Vražje kandže gel - Uporaba:
Više puta na dan nanesemo i lagano utrljamo na kožu i pustimo da se upije. Kod bolova postupak ponovimo 2x na dan i 3–4 dana nakon poboljšanja stanja. Izbjegavajte dodir s očima i otvorenim ranama. Krema nije pogodna za dojenčad i manju djecu. Nakon uporabe operite ruke. 

INFORMACIJE O PROIZVODU:
Proizvod: Teufelskralle Gel, gel protiv bolova i za njegu
Proizvođač: Naturhof, Njemačka
Količina: 500ml
Rok trajanja: otisnut na ambalaži