Kvaliteta i sigurnost

Napisao: neojedi Objavljeno u: Novosti Datum: 2014-11-24 Pogleda: 408 Komentari: 0
Kvaliteta i sigurnost
Kvaliteta i sigurnost konačnog proizvoda osiguravaju se temeljitim nadzorom nad kvalitetom od sadnje bilja do konačnog proizvoda. Svi proizvodi prolaze nadzor stroge kontrole kvalitete, kao što su:  čisti usjev, mikrobiološke analize, analize pesticida i ostataka plaguicida, analize ostataka teških metala, analiza radioaktivnosti i studije nepromjenjivosti aktivnih kvari, koje se provode pri 25 stupnjeva C i 65 % relativne vlažnosti te u ekstremnim uvjetima - 40 stupnjeva C i 80 % vlažnosti.

Navedenim analizama, društvo SORIA NATURAL® osigurava vrhunsku kvalitetu i djelotvornost svojih proizvoda u roku od tri godine.
 
Društvo SORIA NATURAL  je osnovano prije trideset godina s namjerom da se posveti vlastitoj preradi i proizvodnji proizvoda od ljekovitog bilja.

Proizvodi su u svijetu poznati po svojoj visokoj kvaliteti i dokazanoj učinkovitosti. Društvo posluje u skladu sa standardima GMP,  ISO 9001 i ISO 14001 te ima certifikate o ekološkom uzgoju ljekovitog bilja. Biljni ekstrakti čuvaju se u 50-mililitarskim tamnim bočicama s unaprijeđenim čepom i priloženom kapaljkom, označenom jedinicama za jednostavnije uzimanje, što sprječava razlijevanje tekućine pa dugotrajno brojanje kapi više nije potrebno.

U svakom proizvodu su aktivne tvari, a njihova količina određena je u skladu sa standardima, i to za svaku biljku posebno. Na taj način u svakoj proizvodnoj možemo osigurati jednaku količinu aktivnih tvari, tako da će korisnik u preporučenim dozama uvijek dobiti željeni terapijski učinak.

Kapi Soria Natural zbog posebne pripreme od 6 do 25 x učinkovitije su od usporedivih proizvoda. Također, apsorpcija takvih kapi iznosi 90 posto, što znači da tijelo može iskoristiti gotovo sva dobra svojstva aktivnih sastojaka u ljekovitom bilju.
 
 

Komentiraj

Prepišite donji kod