Zmijska krema AKTIV s Aloe verom i bademovim uljem 75 ml

Napisao: neojedi Objavljeno u: Novo kod nas Datum: 2015-02-25 Pogleda: 1137 Komentari: 0
Zmijska krema AKTIV s Aloe verom i bademovim uljem 75 ml
Zmijska krema AKTIV krema je koja sadržava poseban sastojak, neuropeptid na osnovi zmijskog otrova koji obnavlja stanice u koži i iznimno je učinkovit u borbi protiv bora i starenja. U kombinaciji s Aloe verom i bademovim uljem, kolagenom, vitaminom E i mnogim antioksidansima vaša će koža izgledati mladenački, svilenkasto i glatko.
 
Zmijska krema aktivna je krema za njegu kože bazirana na učinku Waglerina-1, koji se može pronaći u zmijskom otrovu tropske zmije Tropidolaemus wagleri. Neuropeptid u Zmijskoj kremi AKTIV simulira djelovanje zmijskog otrova i time uzrokuje opuštanje mišića lica zbog čega je koža glađa i podatnija, a time posljedično smanjuje bore i sprečava njihov nastanak.

Zmijska AKTIV krema sadržava i kolagen koji se brine za čvrstoću kože i tokoferol, koji je u masti topiv vitamin E, vrlo važan antioksidans koji štiti i obnavlja stanice. Zmijska krema svojim aktivnim sastojcima u kombinaciji s Aloe verom također izjednačuje ten kože, vlaži je i umiruje te štiti od vanjskih utjecaja, a bademovo ulje koje sadržava mnogo vitamina važnih za kožu to samo intenzivira.
 

Komentiraj

Prepišite donji kod