Tigrova mast 3g

3,32 €
HRK: 25 kn

Model: TMAZ0003
Dostupnost: Dostupno
 
Količina: + -
Tigrova ili kineska mast aromatični je balzam proizveden po osnovnom receptu s Dalekog istoka i jedan je od najljekovitijih sastojaka iz Kine koji olakšava različite zdravstvene tegobe kao što su glavobolja, bol u mišićima i bol koju uzrokuju reuma, artritis te išijas.
 
Glavne značajke Tigrove masti:
- otklanja glavobolju
- učinkovita kod prehlada i upala sinusa
- pravo olakšanje nakon uboda insekata
- ublažava bolove u mišićima i zglobovima
- pomaže kod reume, artritisa i išijasa
- potiče cirkulaciju.
 
Sastojci originalne tigrove masti koja bi trebala sadržavati i tigrovu kost godinama su bili brižno čuvana tajna kineskih travara koji su čarobnom mašću liječili i obične ljude i kineske careve. Danas se tigrova mast sastoji samo od bilja i ne sadržava nikakve kemikalije ili sastojaka životinjskog podrijetla, a još je uvijek jednako učinkovita kao što je bila stoljećima prije.

Tigrova mast iznimno je poznata i hvaljena i kod nas, a upotrebljava se u tako malim količinama da je i naše pakiranje od 3 grama sasvim dovoljno za brzu preventivu i ublažavanje različitih tegoba.
 
Tigrova mast – Upotreba:
Intenzivno umasirajte na predjelu na kojem se pojavila bol. Nakon uboda insekata namažite zahvaćeno područje. Ako vas muči glavobolja, umasirajte si malo tigrove masti u sljepoočnice ili zatiljak. U slučaju začepljenog nosa nanesite malo tigrove masti ispod nosnica i problem će biti otklonjen za samo nekoliko sekundi. A kod otežanog disanja i osjećaja težine u plućima umasirajte tigrovu mast na prsa.

Ne nanosite na otvorene rane. Pazite da ne dođe u dodir s očima ili sluznicom. Čuvajte izvan dohvata djece.
 
Dodatne informacije o proizvodu:
Proizvod: Tiger Balm, tigrova mast
Količina: 3g
Rok trajanja: na ambalaži
 
*Slike i tekst informativne su prirode, više pročitajte u Općim uvjetima.