Tigrova mast Original 18,4g BIJELA

13,14 €
HRK: 99 kn

Model: TMAZ0118
Dostupnost: Dostupno
 
Količina: + -
 
Tigrova mast Original ili kineski balzam je aromatičan balzam izrađen po osnovnom receptu s Dalekog istoka i jedan je od najboljih ljekovitih sastojaka iz Kine koji olakšava različite zdravstvene tegobe kao što su glavobolja, bolovi u mišićima i bolovi uzrokovani reumom, artritisom i išijasom.

Glavne osobine originalne Tigrove masti:

  • Otklanja glavobolje
  • Učinkovita kod prehlada i upaljenih sinusa
  • Prva pomoć kod uboda insekata
  • Ublažava bolove u mišićima i zglobovima
  • Pomaže kod reume, artritisa i išijasa
  • Potiče cirkulaciju
 
Pustite tigra na bolove s originalnom (bijelom) tigrovom masti. Učinkovito djeluje protiv svih vrsta bolova.
 

 
Sastav originalne tigrove masti koja je nekada u prošlosti sadržavala i tigrovu kost bio je dugo godina pažljivo čuvana tajna kineskih travara koji su čarobnu mast koristili kako bi ozdravili obične ljude ali i kineske careve. Danas je tigrova mast sastavljena samo od bilja i ne sadrži nikakve kemikalije ili životinjski faktor i još uvijek je jednako učinkovita kao što je bila stoljećima prije.

Tigrova mast je jako poznata i hvaljena također i kod nas, koristi se u manjim količinama tako da je i naša 18,4 gramska ambalaža potpuno dovoljna za brzu preventivu i olakšavanje različitih tegoba.

Tigrova mast - Uporaba:

Na dijelu tijela gdje se pojavljuje bol intenzivno je umasirajte. Nakon uboda insekata namažite taj dio kože. Ako vas muči glavobolja mali djelić tigrove masti umasirajte u sljepoočnice ili potiljak. U slučaju začepljenog nosa nanesite malo tigrove masti ispod nosnica i problem će biti riješen u nekoliko sekundi. Kod otežanog disanja i teškog osjećaja u plućima tigrovu mast umasirajte na prsa. Pazite da ne dolazi u doticaj s očima ili sluznicom. Čuvajte izvan dosega djece.
 
Dodatne informacije o proizvodu:
 
Izdelek: Tiger Balm Original, tigrova mast
Količina: 18,4 g
Rok trajanja: na ambalaži