Veneks Forte - Gel protiv proširenih vena (1x 200ml)

249,00 kn
Bez poreza: 249,00 kn
Model: VNCV0200
Dostupnost: Dostupno
 
Količina: + -
 
 
PRIRODNO RJEŠENJE PROTIV PROŠIRENIH VENA
 
Gel Veneks Forte sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka koje još nema na tržištu. Djeluje na sve moguće načine na sprječavanju pojave proširenih vena (estetski izgled, promjenjivi bolovi, grčevi, svrbež).
 
Sadrži biljne ekstrakte, aktivna ulja te eterična ulja koja zajedno postižu sinergijsko djelovanje koje je dosta snažnije od svakog pojedinačnog sastojka.
 
 
 
13 PRIRODNIH SASTOJAKA

Gel Veneks Forte sadrži jedinstvenu kombinaciju 13 pažljivo odabranih i provjerenih sastojaka koji u sinergiji postižu najbolji učinak. Skupno djelovanje sastojaka djeluje puno snažnije i osigurava dodatnu pomoć kod otklanjanja proširenih vena. Gel Veneks Forte sadrži prirodni divlji kesten, gavez, bodljikavu veprinu, grožđane sjemenke, heljdu, japansku soforu, borovnice, bor, aloe veru, mentu, ginko bilobu, kamilicu i magnezijevo ulje.
 
 
 
AIRLESS SUSTAV
 
Posebna ambalaža na osnovi patentiranog Airless sistema osigurava uvijek jednaku učinkovitost. Ambalaža osigurava jednostavan nanos, osigurava da nakon uporabe doista ne ostane ništa od gela u njoj i sprječava ulazak zraka u ambalažu (na taj način sadržaj ostaje uvijek svjež sve dok ga ne iskoristimo u cjelosti).
 
 
VRHUNSKA FORMULA
 
Jedini gel na tržištu koji se kod nanosa ne lijepi niti uzorkuje neugodan osjećaj te se jednostavno opere s ruku. Vrhunska formula brine se za izniman učinak i redovnom uporabom Veneks Forte gela proširene vene nestaju dok se koži vraća njezin prvobitna lijepa, glatka površina bez nepravilnosti. Također s uporabom gela rješavamo se oticanja nogu i bolova koji dolaze s pojavom proširenih vena.
 
 
Kako mi gel Veneks Forte može pomoći?
 
 - blagotvorno djeluje kod oteklina, bolova i osjećaja težine u nogama
- stimulira cirkulaciju
- djeluje protuupalno
- smanjuje vidljivost izbočenih i vidljivih žila
- poboljšava izgled kože
- obnavlja oštećene i popucale žilice
- smanjuje pojavu grčeva u mišićima
- umiruje svrbež i nadraženost kože
- smanjuje celulit - poboljšava izgled kože
 
Sve ovo bez skupih laserskih zahvata, bez straha od operacije. 
Na potpuno prirodan i jednostavan način.
 
 
BRZO DJELOVANJE I JEDNOSTAVNA UPORABA
 
Gel se brzo upija u kožu i počinje djelovati odmah. Prvi rezultati biti će vidljivi nakon nekoliko dana uporabe. Gel se kod nanosa ne lijepi i ne uzrokuje neugodan osjećaj već se jednostavno opere s ruku.
 
UPORABA: gel raspršimo neposredno na kožu i razmažemo da se čim bolje upije u kožu. Preporučeno je da se prije uporabe koža opere sa sapunom i otklone nečistoće.
 
Za najbolje rezultate potrebna je redovna i neprekinuta uporaba u dužem vremenskom razdoblju.
porabu preporučujemo i nakon poboljšanja stanja!
 
 
Na koji način djeluje gel Veneks Forte?
 
Gel Veneks Forte kod nanosa se upija duboko u kožu i djeluje dubinski. Njegovi pažljivo odabrani sastojci krijepe napetost vena, smanjuju krhkost i propusnost kapilara te pospješuju krvni tok.
 
Na taj način gel se brine da se krvne žile rašire i da krv kroz njih protječe brže kako bi se smanjile otekline. Na taj se način stabilizira i kolagen što dodatno pomaže kod očuvanja elastičnosti stijenki u žilama. Sve to zajedno vodi do ljepšeg izgleda nogu, manje umora u nogama te manje bolova i općeg popravljanja stanja.
 
 
 
Za vas smo pripremili i posebnu ponudu:
3x Gel Veneks Forte (3x 200ml) za samo 449 KN 
(AKCIJA 1+1 = 3) + BESPLATNA DOSTAVA