Prirodni lubrikant na bazi vode 100ml

61,00 kn
Bez poreza: 61,00 kn

Model: LUVI0100
Dostupnost: Dostupno
 
Količina: + -
Za sva pitanja i informacije dostupni smo radnim danom od ponedjeljka do petka od 8 do 17 sati, a subotom od 8 do 13 sati, na tel. 01 888 0 880
 
PRIRODNI LUBRIKANT NA BAZI VODE ZA DULJE UŽITKE
 
 
Prirodni lubrikant na bazi vode osigurava hranjenje i vlaženje intimnih dijelova te time povećava želju. Osjetite čudesan, nemastan i dugotrajni lubrikant. Ne sadrži glicerin i parabene, antialergijski je i ne ostavlja mrlje. Može se koristiti u kombinaciji s kondomom ili s drugim proizvodima od gume.

"Pojačava uzbuđenost i omogućava brži i strastveniji ritam bez osjećaja nelagode."

Naš lubrikant temeljito je istražen, odgovorno formuliran s učinkovitim i certificiranim organskim sastojcima. Čak ako vam se i čini da vama lubrikant nije potreban, iznenadit ćete se kako može djelovati na vaš seksualni život. Dobro ga je koristiti bez obzira na vaginalnu suhoću, jer pojačava uzbuđenost i omogućava brži i strastveniji ritam bez osjećaja nelagode. Apsolutno je neophodan dodatak analnom seksu, a također čine ugodne solo trenutke mnogo ugodnijima.

- već i samo mala količina je vrlo djelotvorna i izdašna
- idealan za primjenu uz kondome od lateksa  
- podupire korištenje pomagala   
- prirodni sastojci, prirodan užitak
- bez sintetičkih mirisa, bojila i konzervansa
- testirano dermatološki i klinički  
- topivo u vodi i bez masnoća


ZAŠTO BISTE TREBALI KORISTITI LUBRIKANT ?

Sve i da je s vašim vlaženjem sve u najboljem redu, ponekad se svakoj ženi jednostavno zna dogoditi da uopće ne dođe do vlaženja ili da se ne navlaži dovoljno, a u tim situacijama upravo će lubrikant spriječiti nelagodan i čak ponekad bolan seksualni odnos. Osim toga, lubrikant i preventivno djeluje protiv oštećenja membrane vagine, a što manje oštećenja postoji, to su manje šanse da će se žena zaraziti spolno prenosivim bolestima i infekcijama.

"A također čine ugodne solo trenutke mnogo ugodnijima. I kod muškaraca i kod žena."
 
DODATNE INFORMACIJE O PROIZVODU:
Proizvod: Prirodni lubrikant na bazi vode, Gel Nature
Proizvođač: Virde, Češka
Količina: 100 ml
Rok trajanja: na pakiranju